400 miljoner US-dollar sägs ha betalats in från rättstvister med Napster, Kazaa och Bolt. Artister börjar nu bli lite otåliga — när ska de få pengarna? Tvisterna har ju faktiskt förts i deras namn, så de undrar så smått hur det blir med ersättningarna som tillskansats. Lite oro luftas för att när väl advokater och musikbolag fått sitt, bidde det inga pengar över. För att öka på skammen, så har en amerikansk domare har nu slagit fast att musikindustrin faktiskt måste bevisa att anklagade verkligen har brutit mot upphovsrättslagar framöver.

Yahoos ledning som visade sig ha oväntat stora bollar genom att säga nej till Microsofts erbjudande, får nu pisk av aktieägarna. Sju stycken har stämt ledningen, tydligen. Yahoos ledning luftar misstankar om att det är Microsoft som piskar upp stämningen bland aktieägarna, och att genom att dröja sig kvar törs ingen annan aktör på marknaden lämna bud.

Lite fish-slapping dance känns passande:

[youtube:http://youtube.com/watch?v=WsfiD78Cy0s&feature=related]

* * *

Andra bloggar om: , , , ,