En säkert inte så särskilt trevlig sida hos mig — men vissa av mina favvo-bloggare är helt enkelt som bäst när de är förbannade. Jag vill dock inte att man ska behöva genomgå det Joshua_Tree genomgick för att få tillbaka sin blogg från Proinet. Ej heller önskar jag någon den sortens kvällstidningsförföljelse Resumé får står för, som en ilsken deep rapporterar om från sin blogg. Men bra läsning är det!

Pingstkyrkan i Hässleholm klarade inte av att en transvestit skulle hålla i en föreläsning för kvinnoföreningen i deras lokaler. Alltså, igen, det var alltså inte pingstkyrkan som skulle medverka på föreläsningen ens, utan den skulle ske i deras lokaler som för tillfället lånats eller hyrts av kvinnoföreningen med anledning av internationella kvinnodagen. Föreläsningen fick helt enkelt flyttas till en närbelägen skola istället. Man hoppas att “transvetetism” inte kommer att “smitta” barnen via väggarna…

Ja, då var affischen som kommunalpolitikerna i Linköping stoppade, publicerad. Expressen passar dessutom på att meddela att politikern inte ens SETT den, utan stoppade den helt enkelt baserad på beskrivningen av den. Japp. Så kan man ju också göra.

* * *

Andra bloggar om: , , , , , , , ,