Via pusha hittar jag Click to Give — The Hunger site, som Jack Hansen lagt upp. Han har dessutom gjort en överslagsberäkning och konstaterat att om alla internetbesökare gick in där och klickade en gång per dag, skulle man kunna pensionera svält helt. Inte vet jag, men ett klick mer eller mindre spelar verkligen ingen roll för mig personligen, det kan inte skada. Det fungerar som så att de som sponsrar siten betalar en viss summa för varje klick, oavsett om klicket leder till inköp eller inte hos någon av de som annonserar där.

Det händer ibland att man får se filmade övergrepp online och man blir upprörd över alla mobbare i världen. Den här filmsnutten är med största sannolikhet “fejkad” förutom att de som utsattes troligen inte visste om att det var på gång, men väldigt inspirerande, tyckte jag:

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=D4lc1PlwHos&e]

* * *

Andra bloggar om: , , , ,