I morse slog jag i lilltån i tröskeln, det gjorde ont och orsakade en adrenalinrusning som gjorde det lite svårt att få rätsida på min morgon. Tån ömmade dessutom hela dagen, varje gång jag var tvungen att snöra på mig kängorna.

Härom veckan gick ett ogenomtänkt experiment lite fel med mitt hår, och numer ser jag ut att vara att vilja brista ut i “The Final Countdown” vilken sekund som helst. Ganska irriterande att jag måste vänta tills håret växer ut igen.

Min server har börjat avge konstiga ljud från sig, fläkten börjar nog bli lite överlupen av damm typ. Den låter som om alla världens alla cikador lever i den eller nåt. Lite nervös för hur jag ska få ihop kulor att köpa en ny när den här brakar, eftersom oljudet påminner mig om att den börjar bli ganska gammal och utdaterad.

Allt är naturligtvis The Pirate Bays fel. Vem sjutton kan ta väl avvägda beslut så länge den platsen finns tillgänglig online?

Nä, kan inte någon skicka interpol på grabbarna som håller sig undan och ligger och knarkar någonstans, så saker och ting kan återgå till normalt tillstånd, efter att de spärras in? Ett tillstånd där min server aldrig någonsin åldras eller kräver uppdateringar och kunskap om tekniska förutsättningar och alltid fungerar. Där mitt hår är skitsnyggt oavsett korkade ogenomtänkta experiment och där mina trösklar aldrig är ivägen oavsett hur höga och okunnig jag är om deras existens.

* * *

Andra bloggar om: , , , ,