De flesta av oss har väl läst eller hört ryktet om Patrick Swayzes förestående död. Visserligen har han cancer, skriver svenskan, men lyckligtvis ligger han inte för döden utan har enligt sin läkare goda möjligheter till tillfrisknande. Jag håller tummarna för att det är så.

Tydligen spökar det lite här och var, om man ska tro artikeln i Aftonbladet. Det visas lite bilder som folk tagit, där oväntade spöklika gestalter avbildats. Påminner mig om historien om bilden på ett UFO som tagits genom ett köksfönster, som visade sig vara en spegling av kökslampan.

Flera är de som fått saker konfiskerade i säkerhetens namn när det gått igenom säkerhetsspärrarna. En blev förbannad över att behöva lämna ifrån sig en skitdyr hudkräm, en present till sin gamla farmor, och undrade i sitt stilla sinne som flygplanssäkerhetens släktingar får fin-fina gåvor efter att resenärers väskor länsats på “kontraband” av det här slaget. Så föddes denna svängiga låt, som tydligen till och med blivit något av en hit bland TSA-personal, även om en del (som inte jobbar med dylikt) känt sig lite halvkränkta å TSA’s vägnar:

* * *

Andra bloggar om: , ,