Dagens IDG-runda avslöjar några favoriter i repris, och några för mig nya reklammissar i IDG. Måste säga att isbitarna i coca cola-reklam kommer att få mer uppmärksamhet av mig framöver! Dessutom skriver de om något som jag själv undrat några gånger — vad döljer sig bakom titeln IT-konsult?

Neil Gaimans blogg fyller sju och det firar han genom att lägga upp en av mina absoluta favoritböcker, American Gods online som gratisläsning för de hugade. Har du inte kollat in den boken tidigare, så passa på nu, vettja, troligen kommer du vilja ha ett pappersex i näven så småningom, men det är ju bara positivt i så fall. Bäst att förtydliga, eftersom en och annan bokhandlare blev lite nervösa av detta tilltag. Nedan kan du se herr Gaiman läsa högt ur boken:

[youtube:http://youtube.com/watch?v=R5mR6fZn60c]

* * *

Andra bloggar om: , , , ,