Basic personligt har en poäng i som anmärker på att IDG tvunget måste blanda in illegal fildelning när de rapporterar om bittorrent. Annars var det kul att läsa om hur distributionen så radikalt förbättrades på ett holländskt företag med hjälp av denna beprövade teknik för… distribution. Förhoppningsvis tar många fler företag efter, trots nerskitningen av tekniken. Det är bara korkat att principiellt avhålla sig från tekniska framsteg som kan underlätta generellt sett.

Roger Wallis är på tapeten igen, i en trevlig intervju. Han nämner återigen bredbandsavgift, men jag måste flämta lite… 250 miljoner per år dras in i kassettavgift via mediaspelare som går rakt till musikindustrin. På bara mediaspelare. Tanken svindlar. Man hade hoppats att nå’ra spänn landat hos författare, med tanke på alla ljudböcker som finns i dem. För att inte tala om alla tv-program (min spelare), och det finns säkert en och annan film på dem också.

Jag tvivlar på att den här kameran kommer att säljas med hjälp av annonser i serietidningar. Tydligen kan den se genom kläderna, och vara behjälplig att hitta människor som döljer vapen och annat otyg. Utvecklarna låter oss förstå att den inte kan användas i osedligt syfte, förresten.

82936317_0551392cb4-1.jpg

* * *

Andra bloggar om: , , , , , , , ,