“Stoppa FRA-avlyssningen” skriver Peter J Olsson på Kvällsposten, och avslutar med att skriva att de riksdagspolitiker som röstar för detta borde skämmas. Kan inte hålla med mer. Vill du själv skriva något dylikt och tala om vad du tycker om detta till våra folkvalda så hittar du en textfil med riksdagsledamöternas mailadresser här.

Ifpi fyller 75 år och det firar Rasmus på Copyriot med att förtälja intresseorganisationens smått skämmiga historia som de aktivt dolt på wikipedia. Vad ifpi anser om krigföring som går ut på att ge konsumenterna det de vill ha, vet jag inte, men den här piraten är i alla fall glad över sådana här “attacker” mot piratkopiering.

Den sexuella revolutionen fyller 40 år i år, förresten, och Per Gudmundsson firar det med att påpeka att moralism lever och har hälsan. Själv är jag lite nyfiken på hur kristdemokraterna kommer att känna det när det ska distribueras upphovsrättspengar till Bert Milton.

* * *

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,