Jag uppgraderade wordpress till den senaste versionen igår, och var glad att upptäcka att mitt skin (layouten) inte protesterade eller krånglade till saker det minsta. Men det är svårt att sluta pilla på sakerna när man börjar, så har gjort några små förändringar ändå, som ni ser. Det är dessutom alldeles för roligt att fippla med widgets, så risken finns att något nytt kanske dyker upp efter jag postat detta… :P

Dessvärre har jag misslyckats kapitalt med att sätta en fast bredd på kommentatorsrutorna som Mia efterfrågade, jag vet helt enkelt inte hur man får till det. Dessutom misslyckas jag hemskeligen med att layouta knuff-rutan, som jag skulle vilja få lite mer harmoniserad med resten. CSS, min akilleshäl au galore… Om någon känner för att ge mig nån typ av steg-för-steg-instruktioner om hur man bär sig åt, är det mycket välkommet!

Känner någon att de saknar något, för övrigt, så hojta till vettja!

* * *