Jag kan tendera att bli lite motvalls kärring när någon försöker övertyga mig om någots förträfflighet. Snackar jag med en vegan blir jag tveklöst sugen på en kokt med bröd, som jag berättade för några polare häromdagen. Såklart att min egen övertygelse säkert fått någon att känna likartat i mina frågor, vilket gör att jag försöker tona ner “sektledarstuket” i vardagen. Det ska fanken vara insatt i något men sitta på händerna och låta folk hitta till ställningstagandena själva! ;-) Trots att “F*ck the Earth Day” i praktiken är en daglig tillställning på sätt och vis, tyckte jag att nedanstående video var skitrolig, och välförtjänt spark mot oss “sektledare”.

Uppdaterat; tydligen blev videon nerplockad från tuben, så fick lov att sno den från break istället!

* * *

Andra bloggar om: , , ,