Ett alldeles utmärkt sätt att börja veckan med får Kamferdroppar stå för. Hon postar några av sina favoriter som hon saknar i listan över de femtio bästa sketcherna genom tiderna.

Hög fnissnivåFilmdatorer is the shit borta hos Teflonminne. En av mina favoriter när man ser en dator användas på film är hur de kan stänga av datorn utan att spara dokument, efter att de suttit och skrivit något på den.

Metallica har fått för sig att fildelning “is the shit”, förresten. Efter att Radiohead och Nine Inch Nails visat att det funkar är de nu tydligen sugna på att dela med sig i syfte att få lägga händerna på lite kontanter. Bandet gjorde sig världsberömda med att hata fildelare och reaktionerna har inte låtit vänta på sig.

Veckans Affärer listar lite gratisprogram som kan underlätta i vardagen för dig. Kan till exempel skriva under på DVDShrink, verkligen användbart verktyg.

* * *

Andra bloggar om: , , , , , , , ,