De senaste dagarna har några stycken rapporterat att min site är otroligt seg. Det verkar bero på var man surfar in ifrån, och skulle bli tacksam om ni som har problem med att “opassande” laddar långsamt, kunde rapportera in vilken nätleverantör ni är hos. Mest bara för att se om det är något samband någonstans, som man kan servera till bredbandsbolaget. För de säger att det inte är något fel på min uppkoppling, och den verkar funka bra hos andra med samma leverantör. Men jag måste lyssna till de som säger sig uppleva motsatsen, även om jag blir försäkrad att allt är okej så att säga — så hjälp till genom att hojta till, det vore kanon.

Hej och hå, alltid är det nåt!

Uppdatering: Nåt fel är trasigt, och jag ska börja byta ut saker i utrustningen i morgon kväll för att verkligen säkerställa var felet ligger. Bredbandsbolaget rycker inte ut i första tagen, men ärligt talat så var killen, om än han inte kunde göra så vansinnigt mycket, väldigt trevlig att ha att göra med. Jag utesluter inte att jag gjort något fel, heller. *suckar* Dessvärre lär uppkopplingen vara svajjig ytterligare ett dygn med andra ord.