Under valrörelsen 2006 när piratpartiet kämpade för att bli “sedda” så delades det ut informationsmaterial i folks brevlådor. Det diskuterades emellanåt om man skulle lägga i lådor märkta “reklam undanbedes”. Frågan var, politisk information, är det samma sak som direktreklam? Jag är osäker, vet faktiskt inte vad det är som gäller, kanske någon annan vet?

Apropå analogt spam, fyllde digitalt dito 30 år härom dagen. Det första spammet någonsin kan man läsa om på Anders Mildners blogg. Mycket av online-kommunikation handlar om att kämpa mot att bli översvämmad av spam. Nikke Index, till exempel, kämpar för tillfället att hålla näsan ovanför spamytan. Blogge bloggelito har å andra sidan problem, att hamna utanför spamlådan, eftersom hans siteadress markeras som spam när han kommenterar på wordpress-siter.

Och så ett meddelande från vår favoritspammare:

* * *

Andra bloggar om: , , ,