Ajajajaj… det här är allvarligt. I listan över bredbandsnationer kommer Sverige endast på 6:e plats. Sydkorea och Japan sparkar digital bak och visar hur det ska gå till. Men till och med Frankrike ligger före oss! Upprörande. Vi är i alla fall bäst på priserna, så det så. Läs mer på ITIF, där man förklarar för amerikanarna varför de bara ligger på 15:e plats.

Ibland kommer jag på mig själv att skratta åt något som egentligen är lite allvarligt. Hackningen av Obamas site är en sådan nyhet. Måste ha varit jättetrist, och kanske framför allt pinsamt, för Obamas webbfolk. Men vad tusan, det blir humor att man landade på Hilary Clintons site när man klickade på länkar hos Obama.

Lefsetz är underbart grinig på artister som skriver till honom för att gråta ut p.g.a. alla som “stjäl musik”.

Don’t tell me you can’t get a deal. That advances are low. That publishing royalties are off. That’s like lamenting you can’t find anybody to fix your cathode ray television. That’s all HISTORY! You’ve now gone cottage industry. Instead of going to the bar, maybe you should get an MBA, because that’s what you’re running, a tiny corporation…that can throw off MILLIONS of dollars if you think about it and execute.

Anna Troberg får till ett likaledes underbart irriterat inlägg om Katarina Mazettis artikel i Ica-kuriren.

* * *

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,