Bloggen Artoo tipsar om bloggen Jonk som tänkt sig lyssna på endast fri musik i en vecka. Artoo bidrar med en podcast.

Fram för mer fredagstrams åt folket: Få reda på var stormtrupperna gör på fritiden, och passa på att titta på Eddie Izzards underbara spekulation om hur det skulle vara när Darth Vader besöker lunchserveringen på dödsstjärnan.

Kan bara inte låta bli: Hur ska tändsticksfabrikanterna få betaaaaalt?

För några år sedan hade svenska McDonalds en reklamfilm som gick ut på att man spelade in sin rockvideo med hjälp av övervakningskameror om man inte hade så mycket stålar. Nu har faktiskt The Get Out Clause, ett osignerat band i Manchester gjort precis det. De ställde sig vid övervakningskameror och begärde sedan ut banden med hjälp av en specifik lag i Storbritannien. Med tanke på nyheten härom dagen om hur verkningslös CCTV-övervakningen i England visat sig vara, är ju det här en trevlig, om än helt otippad, bonus.

* * *

Andra bloggar om: , , , , , ,