Som Mary på Mina Moderata Karameller säger — det här var ett riktigt bra program och jättetråkigt om ni missar. Faktum är att piratpartiet tyckte det var så himla bra, att det ska delas ut flygblad om information om dokumentären, i alla fall i Stockholm. Det kanske leder till att andra regioner gör en blixtinsats om detta också, det vet jag inte i skrivande stund. Good Copy Bad Copy finns att se på deras egen site, och dessutom går den att laddas ned från The Pirate Bay. Repriser sänds på söndag och på tisdag. Se den. Vill gärna passa på att pusha för Steal This Film Part 2 också, när jag ändå är i farten. Om det nu är så att ni lyckats missa den också! För oss som har grottat runt med de här frågorna ett tag, är det här lite gamla nyheter, men de är väl värda att pushas för igen — fler ska naturligtvis få glädjen över att veta det några av oss andra redan vet!

* * *

Andra bloggar om: , , , , , ,