Det har visat sig att själva omröstningen för FRA-lagen inte kommer att ske på tisdag, när det debatteras i riksdagen, utan den har flyttats till onsdag förmiddag istället.

Jag har förstått att det skulle vara uppskattat om människor tog sig till riksdagsbron till 08.30 på onsdag, för att visa sitt stöd för de som behöver det inför omröstningen.

I och för sig tror jag inte att det gör ett endaste dugg om folk dyker upp båda dagarna för att stötta, har de möjlighet.

För ett par veckor sedan kände jag inte alls samma förhoppning om riksdagsledamöterna som jag gör idag, vilket avgjorde mitt rubrikval för nedräkningsserien. Därför kommer modifiering av rubben ta plats framöver för att trycka på att jag faktiskt känner hopp om ljusning pga några riktigt modiga människor i riksdagen.

Imorgon kommer den att troligen se ut som den gjort tidigare (om jag inte kommer på något bra) men sedan kommer rubrikerna att reflektera det faktum att det finns ett antal personer i riksdagen som verkligen överväger att gå emot partipiskor och de ska premieras på alla upptänkliga vis.

De behöver allt stöd de kan få, och förtjänar det framför allt.

* * *

Andra bloggar om: , , , , , ,