Tusentals, var vi, utanför riksdagen. Det var mäktigt, och lika mäktig var besvikelsen när alla till sist måste inse att vi blivit grundlurade av den svenska regeringen. Åter-remissen röstades igenom, 157 röster för och alla andra nedlagda.

Flera politiker rapporteras ha snackat om hur försvarsutskottet redan förberett de där förändringarna Annie och Fredrik efterlyste(?) igår, så med “lite flyt” ska de få igenom FRA-lagen framåt kvällningen. Jag skriver det med en kväljande känsla av ilska och hopplöshet.

Frågan jag vill skicka ut i cyberrymden är — eftersom lagen är förändrad, finns det möjlighet för ytterligare en minoritetsbordläggning? Kan man ligga på oppositionen om att göra något i den vägen? Skitsamma att folk vill ta semester, det här är allvarligt.

En sak är klar — de jävlarna ska inte få komma undan med detta.

* * *

Andra bloggar om: , , , , , ,