Per Hagwall gör en lattjo spaning på sin blogg. Det framstår som den absolut lägsta formen av kritik och argumentationsteknik mot FRA-motståndet är koncentrerat i och kring Småland. Det har onekligen dykt upp en del oförskämdheter därifrån, inte minst har jag själv drabbats av Marcus Svensson på Smålandsposten, en smått obehaglig erfarenhet jag delar med Hagwall.

Västervikstidningen bevisar dock spaningen som överdriven tack och lov. De har som första tidning i landet, vad jag vet, satt FRA-lagen i ett tydligt sammanhang och pekat på marschen mot kontrollsamhället med hjälp av många olika lagar som sammantaget gör oss helt rättslösa. Kanske är det rentav så att listan jag publicerat över övervakningslagar varit till hjälp för att skriva artikeln? Superbra att kunskapen om detta sprids till så många som möjligt och inte minst att kunnigt motstånd serveras mot de överlägsna som önskar kontrollera oss. Magnus Nilsson, heter skribenten, som utlovat en serie artiklar i ämnet.

* * *

Andra bloggar om: , , , , , ,