Björklund har svarat på Karl Sigfrids fråga om lämpligheten att man springer andras ärenden och delar ut propagandapamfletter i skolan. Han frågade snyggare än jag gjorde just, för övrigt. Eftersom texten till största delen innehåller väldigt mycket luft är det lite svårt att klura ut vad där står — men jag TROR att Björklund säger att det är helt okej för regeringen att propagera i skolor.

Jag håller med Charlotte — det är fascinerande att läsa debatten om socialdemokratisk vänster eller högerrörelse. Det är nog väldigt bra för partiet att diskussionen sker öppet och passionerat. Men nog har Janne en poäng — vad ska man rösta på om man nu har en vänsterideologi? Det ska bli intressant att se om vänsterpartiet kommer att röra sig mot mitten för att fånga upp de som ramlar av det socialdemokratiska tåget. Rött är det nya blåa. Eller vänta, är det tvärtom? Visserligen uppfriskande att det rör på sig, synd bara att rörelsen verkar gå mot att det ena blir intill förvillning likt det andra.

LH skriver på webbhackande hur farligt det är när ett gäng byråkrater är satta att följa vansinniga regler politiker slängt ihop.

* * *

Andra bloggar om: , , , , , , ,