Jag mår illa. Schlingman et al som ville försöka få igång någon slags dialog(!) visar naturligtvis inte med handling det som sägs med ord. Här ska det jävlar i mig skyndas på och slängas ihop en proposition innan någon hinner tycka eller tänka till. De tror visst att vi är som politiker i största allmänhet — inte läser lagförslag och röstar med partiet vad det än gäller.

Själv känner jag ett ansvar — men det ansvaret utsträcker sig även till mitt arbete, där det är väldigt mycket att göra just nu. Det är för jävligt, rent ut sagt, att man som vanlig svenne ska behöva gå omkring och känna sig illamående av stress över vad politikerna ska hitta på härnäst. När ska jag ha tid att sköta både politikers uppdrag och mitt eget arbete? Som för övrigt avlönar de där överlägsna, arroganta jävlarna.

Ja, jag är skitförbannad och frångår min regel att aldrig posta arg. Regeringen förtjänar inget annat än pisk för den här sortens beteende.

Dessutom: Mark Klamberg har börjat nysta. Anna Troberg avsvär sig piratjakt i hennes namn. AB TV4

* * *

Andra bloggar om: , , , , , ,