Joshua funderar över möjligheterna att missbruka privatpolislagen. Eftersom det inte finns något system för “legitimerade upphovsrättsinnehavare” öppnar laget upp för rätt kraftigt missbruk. Planen är ju som bekant att man ska bevisa sin oskuld och det lämnar fältet fritt för mindre moraliskt betänkliga element.

Daniel på Basic Personligt har läst motionen av Otto von Arnold, och ger honom ett rätt för en och en halv mening. Apropå idiotförklaring rekommenderar jag läsning av RedLib som tagit sig an Alexander Bard. Det har även Oscar Swartz gjort, som också tipsar om en liten rolig illustration.

Kulturbloggen rapporterar att AC/DCs nya platta landade på fildelningsnätverken före den släpptes officiellt. Vid släppet rusade den rakt upp på förstaplaceringen på listorna, trots det.

Det känns lite som karma att jag åkt upp på förstaplaceringen på knuff igen, för övrigt. Ni får ursäkta, brukar inte göra så stor sak av dylikt och förändras säkert snart nog (igen) — men efter de senaste dagarnas ylande mot månen från en del kändes det… jag vet inte… skönt på något vis. (Tack Nikke för din braiga tjänst och Rikard för tipsen.)

* * *

Andra bloggar om: , , , , , ,