Har fått in lite tips från olika håll om samma sak: Skicka ett vykort till Beatrice Ask. Eftersom det ibland är svårt att bedöma, uhm, storlek förrän man kan ta på det, är det nog en förbaskat bra idé faktiskt. Sitter och funderar på vad jag ska skriva på mitt kort just nu.

Rikard mailade och berättade vad han skulle skriva på sitt:

“Hej! Här är underbart, 2 grader varmt (i solen!) och regn. Vi har inte hunnit bada ännu men hann med ett besök på ett museum (Skivbutik) och köpte lite antika souvenirer (CD-skivor). Kommer helt klart åka hit nästa år om vi inte blivit stämda till existensminimum ännu. Hör av dig! (FRA och Ifpi har min adress)

//Rikard, motståndare till IPRED”

Man kan ju faktiskt ha riktigt roligt med en sån här grej; skriv gärna och berätta vad ni skulle skriva på ett vykort mot IPRED!

Uppdatering: Missa inte att man kan skicka digitala kort analogt!

* * *

Andra bloggar om: , , , ,