Björn på bloggen bent har nu öppnat omröstningen för priset till Årets Politiska Blogg, så pip över och rösta vettja. Det är bloggare och bloggläsare som nominerat och det är bloggare och bloggläsare som kommer att med sina röster avgöra vem som blir utsedd.

Här lite intressant stilstudie; här en journalist och krönikör sågar piratpartiet, här en doktorand och tillika bloggare som analyserar nya politiska idéer. Rätt skaplig skillnad i kvalitet faktiskt.

Oj! 21 kronofogder och 4 tekniker gjorde razzia hos Edsbyverken. De var misstänkta för att ha fifflat med licenserna till program i sina datorer. Det var BSA som instigerade det hela för Microsofts räkning. Edsbyverken vill inte helt oväntat få en offentlig ursäkt, med tanke på att de inte fifflat det minsta.

Det här var surrealistiskt; rysk reklam för Putin. Jag tänkte säga något om hur kallsinnigt man säljer politik idag, tills jag kom ihåg Riefenstahl. Se filmen i alla fall, och bedöm själva:

Som kontrast bjuder paf på något mycket roligare och smartare. Om ni inte följer “The IT-crowd” redan, så överväg att plocka upp den, mycket rolig serie.

* * *

Andra bloggar om: , , , , ,