Väldigt vackert — Phillip Toledano berättar i bilder om sin pappa. Själv hade jag en minst sagt komplicerad relation med min bortgångne far, och blir alltid otroligt gripen av sådana här kärleksförklaringar.

Jag är barnsligt förtjust i webbadresser som liksom inte har någon annan “funktion” än sin adress. Please do not disturb me, är ett sådant exempel, is it friday? ett annat. Det finns såklart massor av sådana exempel, lista gärna upp fler i kommentarerna om ni har några på lut.

De flesta av er har väl redan sett Ninja-katten, som kommer närmare utan att röra sig. Filmen har uppnått “meme-status” och har inspirerat till nya filmer.

Om man använt någon av dessa lösenord ska man nog fundera på att byta. Påminner mig om en kille som hade en portfölj med sifferkod för att kunna öppna. “Du kan aldrig gissa vilket nummer jag har”, sa han, och garvade självgott. “000?” frågade jag, och han blev jättegrinig.

The Office Jerkskitroligt!

* * *

Andra bloggar om: , , , , ,