Anders Widén träffade en ledamot från (s) för att prata, eller rättare sagt, utbilda i FRA-frågan. Det är oerhört imponerande läsning. Anders vill uppmuntra alla att ta sig an en specifik riksdagsledamot och utbilda denne. Klapp på axeln till Gunnar Sandberg (s) dessutom, som bjöd in för information och samtal, som ledde fram till att han nu redovisar sina svar angående FRA på riksdagssvar.se. Ett slags medborgar-mentorskap för politiker kanske behövs? Ska fundera över om jag kan disponera lite tid till ett sådant projekt. Någon av er riksisar som skulle vilja ses över en fika?

Mymlan rapporterar att det mest sålda albumet förra året var ett album som delades ut fritt; Nine Inch Nails senaste som släpptes med cc-licens.

Tack till scaber som återger Jonas första lägesrapport från sin 4-veckorsprotest. Idag är han inte där, men väl resten av veckan, och vill gärna få lite sällskap stundtals eftersom det lätt blir långtråkigt.

Jag tycker fanken inte att fitt.se är kul. En site som pekar till stim.se, när man knappar in den i browsern (ordvits, fittstim). Säkert mycket roligare för de som inte har en fitta, antar jag. Adressen har i vilket fall som helst aktualiserats pga Stims stämning av pizzabagaren i Malmö. Hoppas inte att den heta länkningen leder till att stim.se kukar ur.

* * *

Andra bloggar om: , , , , , ,