P3 Nyheter går ut med att (s) vill “täppa till” luckor i Ipred-lagen. Det är inte de rättsosäkra elementen som verkar vara intressanta för partiet dock, utan det att det finns möjligheter att hänga anonymt på internet. (s) vill dessutom förbjuda öppna nätverk enligt radiosändningen.

I Borås Tidning kan man läsa om ungdomen som är på frammarsch — det låter nästan lite läskigt mellan raderna emellanåt. I tidningen Arbetarbladet däremot, andas en artikel oro för att så få ungdomar engagerar sig politiskt. Deep tar upp lite fler artiklar som behandlar de där ungdomarna och deras engagemang. Blogge konstaterar att det är för små skillnader i blockpolitiken idag och att ungdomsorganisationerna ruttnar. Samtidigt lider Ung Pirat av växtvärk, och jobbar febrilt med att tillvarata alla engagerade.

Vill passa på och påminna om att på lördag blir det demonstration i Göteborg mot övervakningssamhället.

* * *

Andra bloggar om: , , , , , , ,