Kan nån peta till på Susanne Eberstein (s) och väcka henne? Enligt henne har vi slutat protestera mot FRA-lagen, och ägnar oss åt fildelningsfrågor istället. Bara för att politiker inte lyssnar, betyder det inte att folk slutat protestera. Hon borde kolla sin mailkorg, där hon personligen har fått minst tre mail från riksdagssvar.se hon ignorerat.

Leif Nixon har nu fått tag i Eneroth (s) (som ville förbjuda anonymitet online vad det lät på en sändning i P3) men det visar sig att han uttryckt sig olyckligt, alternativt att det var konstigt redigerat. Bra jobbat Nixon, som grävde i det hela.

Mikael Nilsson går igenom centerpartiets öppenhetsmanifest och kollar mot facit.

Mårtensson har funderingar om respekt, eller avsaknaden därav, från politiker.

Jah ifrågasätter hur det kommer sig att poliser kan stövla in lite varsomhelst och avkräva kissprover från gäster.

Erik Josefsson (v) tycker att det vore en bra idé att stoppa IPRED2-lagen, innan vi tvingas dra igenom den för att det är försent.

* * *

Andra bloggar om: , , , , , ,