sbpOj vad roligt! Jag är en av fem nominerade till Aftonbladets “Stora Bloggpriset” för bästa politik och samhällsblogg. Ni som tänker rösta kommer att få det bekymmersamt, för det är liksom inte några skitbloggar som är nominerade i kategorin — Oscar Swartz, Blogge Bloggelito, HAX och Carl Bildt.

Därmed inte sagt att jag inte ger mig utan fight, gubbsen ska inte tro att de går säkra. Här ska funderas kampanjstrategi inför omröstningsproceduren (omröstningen drar igång vecka 4). Förslag mottages tacksamt!

Skämt åsido, det känns stort att stå listad med dessa herrar, och jag känner mig verkligen redan som en vinnare, på alla sätt och vis.

De andra kategorierna är Mode, Nöje och Kultur, Sport och fritid, Livsstil, Prylar och teknik och slutligen Vardag. Nomineringarna har släppts pö om pö, och jag har redan funderat lite på hur jag ska rösta. Det blir inte helt lätt där heller, ska sägas.

Kulturbloggen eller Weird Science, liksom, båda är bloggar jag gillar väldigt mycket. Beta Alfa eller TKJ är också skitsvårt, eftersom båda är något av favoriter. Johanna Sjödin är solklar, vad mig anbelangar. Men sen kör det ihop sig rejält i Vardags-kategorin; Mymlan, Bloggfrossa, Tonårsmorsan och Stationsvakt liksom. (Ni får ursäkta att jag bara listar mina favoriter av de nominerade.)

Jag får väl grunna på det.

* * *

Andra bloggar om: , , , ,