Samtidigt som gammelmedia pushar snart sagt överallt om att det är lite larvigt att oroa sig för Ipred, för det “har Jan Rosén sagt” (gu’bevars) kan man hitta Nicklas Lundblads intressanta artikel om upphovsrätt och utvecklingen i SvD. Det som slår mig; det viktigare och det mer nyanserade är svårare att tillgodogöra sig kanske, än det förenklade och ofta felaktiga vilket blir avgörande för vilken slags information man sprider medialt. Nåväl, Mattias Bjärnemalm tyckte liksom jag att Lundblads artikel var en mycket bra omväxling från det man är van vid att se. Missa inte Oscar Swartz (pp) tar tag i Jan Roséns argument dessutom.

Christian Engström (pp) efterlyser vem Karin Pilsäter litar på. Mycket tänkvärt i efterdyningarna från riksdagsutfrågningen om Ipred igår. Varför har politikerna så svårt att fördjupa sina kunskaper, som någon konstaterade i googles tidevarv. Jag hoppas verkligen att frågorna han ställer letar sig fram på ett vettigt sätt till henne.

* * *

Andra bloggar om: , , , ,