“Sharing is Caring” är parollen för en blodgivardrive som piratpartiet står bakom, men är öppen för alla som kan tänkas falla under epitetet “pirat”. Tanken är att man ska hjälpa blodcentralerna på det vis pirater känner sig vana vid, genom att dela med sig. Bland annat har man på västkusten akut blodbrist just nu, så det är extra viktigt att vända sig dit om man bor i de trakterna. Anmäl dig till din regionala blodcentral, och registrera sedan din medverkan.

Sofia Nerbrand skriver i svenskan och jag påminns om det gamla talesättet “hellre lite skit i hörnorna än ett rent helvete”, som jag tycker hon sätter fingret på med sitt inlägg. Ett jäkligt bra exempel på text som gör sig förstådd över alla tekniska trösklar.

sbpPåminnelse; rösta i Stora Bloggpriset — du kan göra det igen även om du gjort det tidigare. Det är bara ett par dagar kvar av rösttiden, sen ska jag sluta tjata! Och ni röstar på mig såklart, den där blogge suger på styrdans! Killen går ju loss på att trampa folk på fötterna! ;) Glöm nu inte att rösta på Johanna Sjödin i kategorin Livsstil, som jag tycker är lite extra välförtjänt bland alla oss nominerade.

När ni ändå är i farten och ska rösta, ta och titta in på 24HBC. Kolla igenom och bedöm siterna som skapades under ett avundsvärt, intensivt och roligt dygn. Deep Edition har dessutom dragit igång ett slags motvalls-pris — Bakvända Bloggpriset där man fortfarande kan nominera. Yaba är fortfarande öppen för omröstningar också, liksom Björn Wadströms Årets Blogg. Många priser blir det!

* * *

Andra bloggar om: , , , , , ,