Så, då har jag kommit hem från blogg-galan och är tämligen trött och vimmelkantig. Eftersom prisutdelningen var i intervjuform blev det aldrig något tillfälle att skicka ut ett stort rungande tack till er alla som röstat på mig. Jag känner mig verkligen hedrad.

Ingen av “mina” favvobloggar vann i sina kategorier, men det var inte dåliga bloggar som vann för det. Mest ledsen var jag nog för att Johanna Sjödin inte tog hem priset, men det går fler tåg. Hon fick min blomsterkvast i alla fall.

För övrigt var verkligen en stor del av min rss-feed på plats, och det var jätteroligt att ljuga lite med både Tyskungen och Christian Rudolf, såväl som HAX, Oscar och Mymlan. Det hade varit jätteroligt att träffa blogge, men han är väl för rotad i den skånska myllan. Mary var där, såklart, Anders Svensson charmade brallorna av oss med sin härliga göteborgska, Erik såklart och Rosmarie samt många många fler. Farmor Gun var kanske roligast av alla att äntligen få träffa, om än kort. Joshen och Drottningen var på plats så klart, och jag har glömt många fler än jag nämnt.

Bra arrangerat av Aftonbladet såklart, som verkligen överraskade genom att ge ett otroligt välförtjänt pris till Mikael och Anna för stoppafralagen.nu.

Kvällens tår blev det när jag kom hem och läste Annas kommentar, som var på plats och livebloggade. Säga vad man vill om den särskrivande sörja bloggosfären består av, men där har jag hittat några otroligt värdefulla vänner som lärt mig oerhört mycket.

Här alla vinnare:
Bokhora
Husmusen
Moderskeppet
Tonårsmorsa
Birro
Style by Kling

Lite udda och ganska komiskt var att se att Robinson-robban var på plats. Han lämnade sedemera festen med cirkus 10 moderiktiga bruttor i släptåg.

* * *

Andra bloggar om: , , , ,