Sitter och lyssnar på hur åklagarsidans jurister försöker misskreditera Roger Wallis i rättegången mot The Pirate Bay. Professor-titeln och hans person ifrågasätts, i syfte att förringa hans kunskaper. Men Wallis är inte bara kunnig, han har skinn på näsan också. Jag är tillsammans med många andra otroligt imponerad. Vem tar med sig en blomsterkvast till honom när han är klar i tingsrätten? Danowsky avslutade just med att direkt hota Wallis “det är du som borde vara bekymrad”.

Uppdatering; tydligen har en facobookgrupp startats läser jag hos Brockman som skickat blommor till Rogers fru. Wallis nämnde nämligen detta som alternativ när rätten frågade honom om han behövde någon kompensation för att ha deltagit. Tydligen har det börjat anlända en del till henne redan. Här finns sidan “Vi som tackat Wallis!”.

* * *

Andra bloggar om: , , , ,