Stort tack till Scaber_nestor, HAX och Christopher Kullenberg, läs hans inlägg på Newsmill, som alla — men kanske mest Chris — gjort ett storartat jobb med att hålla oss alla informerade om Telekompaketets alla förrädiska vinklar och vrår.

Även Olof Bjarnarsson, Christian Engström (PP) och Farmor Gun har kommenterat — det handlar om näringsdepartementet som blev påkomna i en lögn under en pressträff angående telekompaketet igår. Dessvärre verkar det inte lyftas fram medialt (ännu).

Olof är även pappa till denna väldigt beskrivande bild av hur internet kan komma att se ut:

downloadcje_37477284

Idag ska det röstas om paketet i EU och ett sista ryck att rädda internet pågår för fullt. Men som om det inte är illa nog att näringsdepartementet sänker sig till att luras för att “lugna menigheten” (läs lägga dimridåer) har ytterligare krokben lagts för möjligheterna att bevaka medborgares rättigheter.

Ska man tolka HAX så verkar det nämligen vara kört nu. Genom att ändra ordningen för omröstningen faller viktiga tillägg bort och förlusten kan bero på något så simpelt som klantighet. Det demokratiska underskottet inom EU gör sig återigen påmint.

Man blir så himla trött, förbannad och uppgiven på samma gång. Jag upplever det som att ren utmattningsteknik används för att göra oss lydiga och tysta. Det kan inte få fortsätta på det här viset.

Uppdatering; Christopher Kullenberg vägrar ge upp; det verkar som om det finns ett glimmer av hopp genom att försöka få Gunnar Hökmark att förhindra kuppförsöket den ändrade omröstningsordningen innebär.

* * *

Andra bloggar om: , , , , , ,