Coldplay delar ut sitt senaste album fritt, läser jag hos Nikke. De är inte först men härligt att se att fler försöker använda potentialen med internet i stället för att begrava det.

Ravenna bad om redaktionell hjälp härom sistens för sin fantasybok. Det saknades inte intresse och volontärer anmäler sig nu till projektet som fått en egen blogg: Mörkrets Väktare och andra historier.

Montt Mardié skrev ihop “We are all The Pirate Bay” och har lagt upp den med alla filer på piratbukten (naturligtvis) och det finns en video på tuben också. Uppmaningen är att ladda ner och lyssna men också att använda sig av musikfilerna för att remixa fram en ny version.

Piratpartiet får inte vara med på partiledardebatterna på SVT — pga av gammal vana, kan man väl säga. Såklart kan man bli förbannad men mest blir jag nog förvånad över att man verkar sträva efter icke-aktuell representation i rutan — man brukar ju vilja hålla det rykande hett annars. Såklart, handlar det om att ha en inrikesdebatt så spelar det ju inte så stor roll över huvud taget, EU-valet borde väl vara viktigare men, men. Christian Engström lovar i alla fall att partiledaren för PP finns tillgänglig skulle de ångra sig.

* * *

Andra bloggar om: , , , , , , ,