Dagens stora skrattsalva står Nikke Index för — eller franska Le Monde för att vara precis. Om det beror på redigeringsfel, eller för att man kopplar ihop Reinfeldts agerande med piratrörelsens framväxt, vet jag inte. Men där står det i alla fall att han är grundare till Piratpartiet.

Josh på Enligt min Humla tyckte att Länstidningen i Södertälje borde lära sig lite om den långa svansen. Detta för att han blivit intervjuad i pappersformat men artikeln dök inte upp online. Detta fick han sen äta upp eftersom redaktionen där minsann visst var med i matchen, de hade bara väntat med att lägga upp den. Och så blev plötsligt hela ord- och bloggväxlingen ett helt underbart exempel på hur det funkar på internet. Man kan inte annat än bli glad av hela grejen och länkkärlek är givet.

Kort men kärnfullt, den lilla insändaren på VLT.se.

Lars Gustafsson blev inte Jan Guillou svaret skyldig.

* * *

Andra bloggar om: , , , ,