Aftonbladet har råkat skriva lite fel så jag tänkte bidra med ett par rättelser. Rubriken “kapa åt sig digitala frågor” ska i sammanhanget ses som barnhemmet som tar hand om hemlösa barn. Det handlar alltså inte om kidnappning utan om att ta ansvar för det bortglömda. Uttrycket “men bryr sig inte om” bör läsas som “men lägger sig inte i”. Frågor som redan har nyanserad representation känner sig inte partiet nödgade att sjanghaja från någon annan, alltså. Att vara “slentrian-anti” Piratpartiet känns inte särskilt ansvarstagande i frågeställningarna som behöver tacklas, helt enkelt.

Ett exempel på hur man tacklar frågeställningar är de fyra journalister som konstaterar att FRA:s hemliga domstol strider mot grundlagen. Även jurister har samlat ihop kompetens och kritiserar planerna. För än mer nyansering tycker jag att man ska svänga förbi hos Jakob Heidbrink och läsa hans funderingar också. Missa inte heller Mark Klambergs wiki-artikel.

Morrissey ber alla sina fans att bojkotta en kommande release av hans samlade arbete. Han får nämligen inga royalties för det.

* * *

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,