Sitter och lyssnartelekomseminariet via bambuser som Telecomix tillhandahåller. Christian Engström skriver lite om bakgrunden och Hax skriver lite om schema osv.

Lars Gustafsson på Ifpi förklarar varför de inte anmält alla de där hundratals fildelarna med hjälp av Ipred-lagen som de flaggade för i våras. Det är så många som har så många invändningar, minsann. Skönt att man kan komplicera tillvaron för dem.

För att citera en kamrat — någon har lekt lite “simon says”. Härom dagen kunde vi läsa om hur Universal stoppade en teaterpjäs med musik av Paul Simon. Det hade de inte rätt till, visar det sig, och Simons bolag försöker nu se till att pjäsen får spelas.

David Gottlieb kollar siffrorna som används för att motivera att fildelare stängs av från internet i Storbritannien. När man jämför med ren fiktion är det bara att konstatera att verkligheten överträffar dikten. Igen.

* * *

Andra bloggar om: , , , , , , , ,