Jag hade tänkt skriva om Mark Klambergs viktiga frågor med anledning av den här artikeln i Expressen. Och så kanske uttrycka hur tarvligt jag tycker det är att genast utgå från att man är manshatare för att man tycker det är trist att man envisas med att slänga in ett “kvinnlig” framför olika yrkestitlar.

Men mest sitter jag och funderar över mitt liv och mitt bloggande. Detta för att Blogge Bloggelito is no more. Med handskriven, skannad text (är det inte både poetiskt och roligt, så säg?) har Niklas sagt upp sitt alias online. Och lite typiskt honom sådär, så har han sett till att man inte kommer åt hans gamla inlägg.

Precis som Deep | ed sitter jag och funderar över hur jag ska göra framöver. Blogge var en stor inspiration och ett föredöme för hur man nätverkar online. Inte konstigt kanske, att han med sitt sista inlägg lyckas så några frön till.

* * *

Andra bloggar om: , , , , , ,