Jan Lindgren berättar på sin blogg om ett möte han och UP-s ordförande Stefan Flod blev inbjudna till i egenskap av piratpartister. Det var Rikskrim och Ecpat som ville att “nätfolk” skulle tycka lite bättre om dem men använde sig av rätt chockerande metoder, tycker jag personligen. Överraskande nog var de dessutom “besvikna på” att inga protesterade mot att en site om bonsaiträd fanns med på spärrlistan härom året. Det var tvärtom, ganska mycket skriverier om det. Men organisationerna verkar luta sig mot etablerade media för sina budskap och som Janne tipsar dem om, kanske är det bättre om de finns i sociala media själva och kan delta och informera. Ambassadörskap är kanon men inget slår egen närvaro.

På lördag går en manifestation för Freedom Not Fear av stapeln över hela världen. I Sverige tar det plats på Sergels Torg i Stockholm, kl 17.00 och framåt. (Om du bor i Göteborgstrakten och vill samåka upp, så kontakta Olof Bjarnarsson.)

Hanna på Aningen udd beskriver ungefär vad jag känner med anledning av den här inlagan. Det är väl kanon att var och en som har något att bidra aktivt försöker lösa de problem man ser i samhället. Att tvingas välja mellan att ha en jobb eller privatliv känns dock som lite taskiga alternativ — varför funkar det inte att ha både och?

Mikael Nilsson (PP) gör en sammanfattning av kvoteringsdebatten och genusfördelningen inom Piratpartiet och välkomnar synpunkter inför ev. kommande styrelsemöten där ämnet ska diskuteras.

Det gamla brädspelet Monopol har nu hittat sin plats på internet — med hjälp av Google Maps.

* * *

Andra bloggar om: , , , , , , , Lite allt