flashgordonrocket

Det skulle vara roligt att få veta lite mer om vad ni som troget läser här går omkring och funderar på. De flesta går omkring med små föraningar och funderingar om vad framtiden ser ut eller i alla fall borde se ut.

Som exempel — själv tror jag att att installera program på datorn kan komma att bli ovanligt. Inbillar mig att jag ser tendenser av utveckling mot internetapplikationer istället, att man redigerar sina bilder eller texter online istället för på själva datorn.

xraygoogles Men du kan ha roligare, större eller annorlunda visioner och funderingar. Inget är för stort, litet eller vansinnigt och om du vill kan du presentera din tanke på andra sätt än i textformat.

(Om du inte vill kommentera, skriva blogginlägg, eller vad som finns att välja mellan, så dra iväg ett mail på opassande att gmail.com och berätta.) När/om lite grejer kommit in tänkte jag presentera era funderingar i ett eget inlägg eller så.

Vad tror ni kommer att komma framöver — eller rent av; vad skulle ni vilja se dyka upp så småningom?

* * *

Andra bloggar om: , , , ,