Livet måste ha sitt även när stora viktiga enskilda händelser kräver uppmärksamhet. Jag har helt enkelt inte tid att lägga upp något längre inlägg nu på morgonen, men vill ändå poängtera att det idag är fem dagar kvar tills FRA-lagen ska voteras om i riksdagen. På lördag demonstrerar vi — imorgon alltså. Stockholmsdemon fick lov att flyttas till Medborgarplatsen, för er som missat det. Jag hoppas vi syns — jag har sagt det förr och säger det igen; låt inte tystnad tolkas som medhåll.

Om du har en stund över kan du läsa Anders Widéns spaning, hålla utkik efter Micke Nilssons nedräkning, få lite mer info om Stockholmsprogrammet hos HAX. Eller varför inte sucka lite över de förfalskade bevisen i den holländska rättegången mot The Pirate Bay. Sen är det det där med förhandlingarna om telekompaketet också…

Uppdatering; missa inte heller Scabers, Markus och Marks FRA-funderingar för dagen.

* * *

Andra bloggar om: , , , , ,