Solen skiner i skrivande stund, här i Stockholm och många av oss (hoppas jag) kommer att stå i den om ett par timmar och protestera mot planerna att koppla in FRA i våra kommunikationskanaler den 1 december. Fortsätt skriv och fortsätt göra motstånd även efter idag. Exempelvis bjuder Jonathan in till aktivitet den 14 oktober:

Vi möts 14.30 utanför Riksdagen och delar ut lite informativa flygblad, pratar, informerar och möter eventuella politiker som vill komma ut från debatten och prata. Dessvärre finns det bara flygblad från Piratpartiet i dagsläget men om andra partier och organisationer vill dela ut egna informativa flygblad om FRA så vore det välkommet. 15.15 går vi in för att åse den sista delen av debatten och voteringen som sker 16.00.

För inspiration läs Farmor Gun, som jag även snott bloggväggen från nedan. Jag brukar inte göra så, men ibland måste man höja rösten.

Bloggväggen om FRA2.1:

JL, Badlands Hyena, Calandrella, ME, Gun, SB, F&T, HAX, EHT, IDG, CS, MMK, PA, SvD, KB, DN, Sossar mot Storebror, Gun2, Blå Borgen, Klamberg, Adam, Apelsineld, Josh, Lake, Linander, Tomas sida, Olofb, Scaber Nestor, Stoppa FRA-lagen.nu, Newsmill, Farmorgun i Norrtälje, Mitt i steget, Rick Falkvinge (PP), Mark Klamberg, Mark Klamberg, HAX, HAX, Scaber Nestor, Scaber Nestor, Christian Valtersson, Liberal och långsint…, Niklas Frykman, Sebastian Hallén, Mathias Sundin, opassande, Tankar från rooten, annarkia, SvD, DN, DN, Per pladdrar på, Anders Widén, Sagor från Livbåten, Svensson, projO’s/gothbarbie’s, Seved Monke, Scaber Nestor, XOR, Calandrella2, Scaber Nestor2, Mitt i steget, Farmorgun2, opassande2, Sagor från livbåten, opassande3, Stefan Tornberg (c), Blågrön röra, Scaber Nestor, Mattias, Svensson2

* * *

Andra bloggar om: , , , , , ,