(S) vill behålla Ipred, står det i svenskan, fast med förändringar. Detta har lett till kommentarer, t.ex. från Ravenna och Mark Klamberg. Illegala fildelare är för övrigt den starkaste köpgruppen enligt ytterligare en genomförd undersökning, denna gång i Storbritannien. Missa för övrigt inte Per Perstrands recension av den nya antipirat-filmen.

Så har den senaste 24HBC gått av stapeln — sammankomsten där man under 24 timmar genomför en idé till en site. Här kan du hitta en lista på vad som gjorts och du kan rösta på din favorit. Jag har i skrivande ögonblick bara hunnit kolla in inflytande.se, vilket var Ted Valentins projekt som visar på potential.

Nu inträder vi den delen av året då topp-listorna börjar ramla ut. Mashable har samlat ihop några topp-memer för 2009.

* * *

Andra bloggar om: , , , , , , ,