Jajustja — jag har slängt ihop en skissdummy för p-magasinet (som arbetsnamnet fått vara så länge). Det är alltså väldigt skissartat — artiklar kan ändra ordning, bli längre, kortare eller försvinna helt. Lite “önskelista” ännu så länge över artikelmarkeringarna helt enkelt, men fått preliminära ja från några stycken. En hel del återstår att fråga. (Om du har en artikelidé du vill bidra med som inte finns med i dummyn, så finns det alltså utrymme för det.)

Nästa steg blir att slänga ihop en disposition, markera hur många tecken osv för olika saker, där man kan boka olika artiklar att skriva/korrläsa/bildsätta osv. Ska försöka hitta en bra lösning för det. Under tiden har jag dragit igång en skype-kanal för volontärer för det här projektet, hojta till mig så drar jag in er där. Maila ert användarnamn på skype till opassande på gmail.com. Det som behövs är korrläsare, skribenter, fakta- och fotograf- och länkfinnare, fotografer, illustratörer…

Namnförslag så här långt:

Partipiraten
Tapirmagasinet
Magazin Tapir
Piratmagasinet
Det Nya Kunskapssamhället
Magasin P
Piratposten

Några flera namn som borde vara med på listan? Apropå det, nån som känner till nåt bra (lätt) verktyg för att rösta om namnen så småningom?

Ja… tror det var allt ännu så länge… får väl återkomma om jag glömt något. Uppdatering: Visste väl att jag glömde något — här är forumtråden på PPs site också.

* * *

Andra bloggar om: , , , , , ,