Ted Valentin undrar lite om Hdmt.net, en sida som streamar filmer och tv-program, och efterlyser info. Jag är lika nyfiken jag, siten känns väldigt genomarbetat och är ett utmärkt exempel på hur det kan funka riktigt bra. När ämnet dryftades på twitter tipsade Christina Olsson om ch131.com och casttv.com dessutom. Sedan tidigare känner jag till thepiratecity.org dessutom (som inte är sammankopplade med the Pirate Bay har jag blivit informerad). Jag förutsätter att det är lite halvkrångligt med legaliteten för siterna, inte minst eftersom flera andra tjänster som även finns inte tillåter andra ip-adresser än de nationella, där siten finns. Hulu är en sådan sida, exempelvis, där vi svenskar inte är välkomna. Denna trend är i vilket fall som helst ganska ny för mig och känns ganska spännande. Har ni fler tips och/eller info?

* * *

Andra bloggar om: , , , , , ,