Som Niclas poängterar har jag inte synts till så mycket ett tag nu. Jag har involverat mig i diverse interna göromål inom Piratpartiet och det har tagit sin beskärda tid. Partiet växer och med det kommer växtvärk. Det har uppstått konflikter baserade i stort på osäkerhet om hur vi ska förvalta vårt ansvar och inte minst vilka har ansvar att göra olika saker. Det är också ganska många projekt som måste sjösättas vilket kräver sin eftertanke. Jag skrev därför ett utkast på en sammanfattning av vad som diskuterats och behöver åtgärdas, som sedan svärmades av ett flertal pirater fram till det resultat ni nu kan hitta på Piratpartiets hemsida. Det kommer även att skickas ut som nyhetsbrev till alla medlemmar. Det blir inte det sista jag gör för det interna arbetet som är superviktigt att det funkar, men ska försöka lägga mitt fokus på bloggandet istället framöver. Det är minst lika viktigt att fortsätta opinionsbilda.

* * *

Andra bloggar om: , , , ,