Jag tror de flesta kan identifiera sig med den ilska man känner när någon sprättar upp och läser ens brev. Särskilt när denna någon är en oidentifierad tredje part man inte har en aning om vad de gör med innehållet. Det är därför inte konstigt att aktioner att försöka förhindra inkopplingen av FRA-kablarna om nån vecka dykt upp. Telia befinner sig i fokus för aktivism, från kunder och potentiella kunder, den här gången. Hur förbereder du dig inför inkopplingen av kablarna den 1 december? Är det några saker på gång för att manifestera händelsen?

Acta-avtalet försvaras tydligen med att det sägs att det är normalt att förhandlingar om handelsavtal hålls hemliga och att ifrågasättandet av det faktumet är distraherande för processen. Det är bäst för oss alla om debatten lägger sig?

* * *

Andra bloggar om: , , , , , , ,