Jag har sagt det mesta redan och gör som Sossar mot Storebror, tipsar om lite andra inlägg. Deep|Ed — tänk att det där med att någon lyssnar nu automatiskt inte behöver betyda något positivt. Techrisk tipsar om Farmor Guns postning. Hanna är förbannad och vill motarbeta den självcensur som kommer att komma med den här sortens övervakning. Jens O berättar att vi inte kommer att ge upp och jag vill intyga att han inte far med osanning. Det säger även Joshen och Drottningen som båda tänker på hur de ska kunna se sin son i ögonen.

Amanda konstaterar att dagen nu tyvärr har kommit då vi infört massavlyssning. Mary funderar över hafsfaktorn och Göran Widham konstaterar att vi nu kommer att förändra vårt beteende. Sugbloggen hjälper till att sätta tryck på Telia, vilket även Calandrella gör och Sliced Lime tycker att advent känns svart. Det är färgen Ravenna väljer för dagen, för att manifestera dagens historiska händelse och samma färg som Humblebee använder för att beskriva sin sorg. Teknikkonsument går igenom några trista argument och Peter Andersson förklarar den elektroniska svenska muren för öppnad.

Scaber Nestor har hela listan, förresten. Ni vet, de där som röstade igenom FRA-lagen.

Och javisstja — USAs myndigheter har rätt att kontrollera våra bankkonton. Ptjaa, det finns som sagt inte så mycket att säga längre. Konstigt att just det är saker som inte lyssnas på, för övrigt. 2010 är det val. Jag vet vad jag kommer att göra den dagen. Det ska nog mycket till att inte höras då.

För övrigt kan jag rapportera att Svalan har Lyft.

Uppdatering//låg ett tublåt här tidigare man inte fick bädda in tydligen, så då tar jag helt enkelt bort det.

* * *

Andra bloggar om: , , , , , , , ,