Jag tycker att det är oerhört tragiskt att rädsla för lurendrejare går ut över de som behöver hjälp. Jag tycker det är tråkigt att fördomar styr över så många av våra beslut. Jag tycker att folk bryr sig om så konstiga saker. Jag tycker det är skittråkigt att så många har svårt med vanlig grundläggande människokärlek.  Jag tycker att det är svårt att lita på politikers omtanke för människor när så mycket hålls hemligt. Jag tycker det ljugs för mycket ostraffat. Jag tycker det är förskräckligt att ett normalt behov av att vilja förhålla sig privat börjar alltmer liknas vid behov av att begå något brottsligt. Jag tycker att Piratpartiet behöver synas mer och bättre.

Jag kan i princip sitta och tycka mig blå i huvudet utan att det förändrar ett endaste dugg. Hur vänder man tyckande att bli något konkret som underlättar positiv förändring? Räcker det med att tycka saker eller måste man kanske göra nåt också? Jag tycker i alla fall att det är för jäkligt att jag haft alldeles för lite tid att tycka och tipsa i lite mer omfattande format på sistone, än mindre göra nåt. För jag tycker trots allt om att tycka saker och jag tycker om er.

* * *

Andra bloggar om: , , , , , , , ,